Verhallen en Jansen home

Het bedrijf

Verhallen en Jansen is ruim 55 jaar geleden opgericht door de heren Verhallen en Jansen. Met hun technische achtergrond legden ze de basis voor het dienstverlenend bedrijf op het gebied van kantoorverzorging van heden.

Service en betrouwbaarheid

Met de eigen technische dienst kunnen we klanten optimaal van dienst zijn. Wij werken al jaren samen met importeurs en fabrikanten van topmerken in onze branche. In de afgelopen jaren is wederzijds vertrouwen opgebouwd.
Belangrijk ook voor u als klant!

Helemaal van deze tijd

In de kantoorwereld staan er bijna dagelijks veranderingen op stapel. Doordat ons bedrijf bewust klein is gebleven zijn we transparant en kan er snel worden gereageerd op nieuwe ontwikkelingen in de markt. Of het nu gaat om printoplossing of Arboregels, wij zorgen voor een advies en oplossing op maat.

Webwinkel

Helemaal van deze tijd is onze nieuwe webwinkel. Maar ook installaties van multifunctionele machines en het plaatsen van kantoormeubelen kan door ons compleet worden verzorgd. Vanaf het eerste gesprek tot aan het eindproduct heeft u uitsluitend met ons te maken. Dit schept duidelijkheid, werkt snel en effectief.
design WebArt&Co - 2009